Allmänna Villkor

Läkartorget AB ansvarar för personuppgifter för personuppgifter som vi behandlar på saltsjokliniken.se. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy på saltsjokliniken.se.

Vi använder cookies och liknande teknik för att leverera produkter och tjänster till dig, erbjuda en säker onlinemiljö, hantera vår marknadsföring och ge dig en bättre online upplevelse, övervaka webbplatsens prestanda och göra innehållet på våra webbplatser mer relevant för dig. Läs mer om kakor på saltsjokliniken.se.

Innehållet på Saltsjökliniken webbplats är skyddad av upphovsrätten. Informationen har erhållits från källor som vi anser vara tillförlitliga, men vi kan inte garantera att informationen är fullständig eller korrekt. Saltsjökliniken tar inga ansvar för eventuella förseningar på olika tjänster. Inga retur/ångers eller återbetalningar för beställda och betalade tjänster. Saltsjökliniken tar inte ansvar för finansiella transaktioner baserat på information eller tjänster på Saltsjökliniken webbplats. Epostkommunikation med Saltsjökliniken är inte skyddad eller krypterad. Känslig information kan fångas upp.

De angivna svarstiderna, för PCR-test för sig själv eller i tillägg till läkarintyg/reseintyg, samt övriga testers respektive svarstid är baserade på tidigare erfarenheter och är således ingen garanti för framtida köp av valfri tjänst. 

Saltsjökliniken förbehåller rätten att förseningar av exempelvis provsvar samt utfärdande av läkarintyg/reseintyg kan förekomma, vilket antingen kan bero på Saltsjökliniken eller på någon annan part. Därigenom avsäger sig Saltsjökliniken all skyldighet för återbetalning av en beställd och/eller betald tjänst, eller för annan finansiell ersättning till följd av eventuella förseningar vad gäller provsvar och/eller utfärdande av läkarintyg/reseintyg.

Skriftlig avbokning fram till 24 timmars innan är fri. Vänligen mejla avbokningen till avbokning@saltsjokliniken.se

Det åligger konsumenten att:  

Ha uppdaterat sig om Saltsjöklinikens allmänna villkor.

Planera tiden för sitt besök och att ha gott om tid för att läkarintyget/reseintyget ska vara giltigt för kundens specifika destination.

Veta de aktuella kraven för inresa för konsumentens destination.

Genom att beställa och/eller betala för valfri tjänst accepterar konsumenten Saltsjöklinikens allmänna villkor.

Ormingeplan 3
132 30
Saltsjö Boo

Mån - Fre 10:00 -18:30
Lör 10:00 - 16:00
Sön 11:00 - 16:00

Tel 0700 700 424
info@saltsjokliniken.se

© Saltsjökliniken. All Rights Reserved 2020